Liity jäseneksi

Liity Vihreisiin nuoriin ja tule muuttamaan maailmaa!

Olet lämpimästi tervetullut Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden jäseneksi!

Kuinka liityn?

1. Täytä tietosi jäsenlomakkeeseen
2. Valitse vaihtoehdoista sinulle sopivin järjestö
3. Maksa jäsenmaksu verkkopankissasi

Jäsenmaksu on 30 euroa tai vähävaraiselta (opiskelija, työtön) 12,5 euroa.

Jos alueellasi ei ole jäsenjärjestöä, asut ulkomailla tai et muusta syystä halua kuulua paikkakuntasi vinolaiseen järjestöön, voit liittyä ViNOn henkilöjäseneksi. Valitse silloin järjestöksesi Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO.

Maksettuasi jäsenmaksun olet jäsen! Jäsenetuna saat joka toisena perjantaina ilmestyvän Vihreä lanka-lehden, pääset vaikuttamaan valtakunnalliseen politiikkaan, puolueen ja ViNOn henkilövalintoihin sekä osallistumaan puolueen, ViNOn ja jäsenjärjestöjen tapahtumiin, jotka löydät tapahtumakalenterista. Kaikki ViNOn jäsenet liitetään vino[ät]vihreat.fi -sähköpostilistalle.

Sitoutumattomuus

Mikäli haluat liittyä ViNOn jäseneksi, mutta haluat pysyä sitoutumattomana, voit ilmoittaa periaatteellisen sitoutumattomuutesi osoitteseen jasenasiat@vihreat.fi. Tällöin olet juridisesti yhdistyksen ja puolueen jäsen, mutta sinua ei lasketa mukaan puolueen jäsenmäärään, eikä sinulle lähetetä Vihreä Lanka -lehteä.

Vanhan jäsenen jäsenmaksu ja osoitteenmuutokset

Jos olet jo ViNOn tai sen jäsenjärjestön jäsen, voit maksaa jäsenmaksusi ja muuttaa tietojasi puolueen jäsenpalvelusivulla: www.vihreat.fi/jasenpalvelut. Osoitteenmuutokset (myös sähköpostin) voit tehdä osoitteessa: vihrealanka.fi/osoitteenmuutos.

Jos haluat tarkistaa jäsentietojasi, kysyä jäsenasioista tai vaihtaa tai lopettaa jäsenyytesi, ota yhteyttä ViNOn järjestö- ja koulutuskoordinaattoriin: jarjestokoordinaattori@vino.fi, puh. 045 139 3999.