Lahjoita

Tue Vihreitä nuoria ja opiskelijoita!

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton taloudelliset resurssist ovat varsin rajalliset esimerkiksi useimpiin muihin poliittisiin nuorisojärjestöihin verrattuna. Tätä onneksi kompensoi aktiivinen jäsenistö ja toimintaan osallistuminen on parasta tukea, jota järjestö voi saada! Rahaa kuitenkin tarvitaan. Voit tukea ViNOa taloudellisesti liittymällä säännölliseksi tukijaksi tai antamalla yksittäisen lahjoituksen. Voit tukea myös yksittäistä jäsenjärjestöä.

Voit lahjoittaa ViNOlle tai ViNOn jäsenjärjestölle haluamasi summan täällä: lahjoita.vihreat.fi/lahjoita/vihreiden-nuorten-ja-opiskelijoiden-liitto-ry

Säännölliseksi tukijaksi voit ryhtyä lähettämällä suoraveloitusvaltakirja ViNOn toimistolle. Tukimaksu on vähintään 5 euroa kuukaudessa. Lataa tukilomake osoitteesta vino.fi/tukija/ ja lähetä se täytettynä ViNOn toimistolle, Fredrikinkatu 33 A (2. krs), 00100 Helsinki.

Lisätietoja tukemisesta ja lahjoituksista saat ViNOn järjestökoordinaattorilta (jarjestokoordinaattori@vino.fi tai puhelimitse 050 139 3999) tai toimiston osoitteesta toimisto@vino.fi.

Iso kiitos tuestasi!

ViNO käyttää rahansa esimerkiksi koulutusten, kurssien ja valtakunnallisten tapahtumien järjestämiseen, Rönsy-lehden julkaisemiseen, työntekijöiden palkkoihin, kampanjoihin ja jäsenjärjestöjen tukemiseen. Katso talousarviosta ja menneiden vuosien tilinpäätöksistä lisää ViNOn rahankäytöstä!