Mikä ViNO?

ViNO on valtakunnallinen vihreä nuoriso- ja opiskelijajärjestö, joka toimii kestävän, yhdenvertaisen ja oikeudenmukaisen maailman puolesta.

ViNO vaikuttaa kaikilla politiikan osa-alueilla eläinoikeuksista veropolitiikkaan sekä Vihreän liiton sisällä että muualla yhteiskunnassa. Haluamme oikeudenmukaisen maailman, joka on kestävä niin ihmisen kuin muunkin luonnon kannalta. ViNOn ajamista asioista kerrotaan tarkemmin ohjelmissamme ja lyhyissä kannoissamme.

ViNOssa yhdistyvät kansalaisjärjestötoiminta ja parlamentaarinen vaikuttaminen. Toimintamme ulottuu paikallistasolta aina globaaleihin vihreisiin nuoriin asti. ViNOlla on jäsenjärjestöjä ympäri Suomen ja ne päättävät liiton suunnasta vuosittaisessa liittokokouksessa. Päivittäisestä työstä vastaavat toimisto ja hallitus.

Haluatko mukaan toimintaan? Lue lisää toiminnastamme täällä tai liity jäseneksi! Tapahtumiin ovat tervetulleita muutkin kuin jäsenet.

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto perustettiin vuonna 2003. Sen edeltäjiä olivat v. 1999 perustettu Vihreät nuoret ja opiskelijat ja v. 1993 perustettu Vihreät nuoret.