Mikä Vihreät nuoret?

Vihreät nuoret on valtakunnallinen vihreä nuoriso- ja opiskelijajärjestö, joka toimii kestävän, yhdenvertaisen ja oikeudenmukaisen maailman puolesta.

Vihreät nuoret vaikuttaa kaikilla politiikan osa-alueilla eläinoikeuksista veropolitiikkaan sekä Vihreän liiton sisällä että muualla yhteiskunnassa. Haluamme oikeudenmukaisen maailman, joka on kestävä niin ihmisen kuin muunkin luonnon kannalta. Vihreiden nuorten ajamista asioista kerrotaan tarkemmin ohjelmissamme ja lyhyissä kannoissamme.

Vihreissä nuorissa yhdistyvät kansalaisjärjestötoiminta ja parlamentaarinen vaikuttaminen. Toimintamme ulottuu paikallistasolta aina globaaleihin vihreisiin nuoriin asti. Vihreillä nuorilla on jäsenjärjestöjä ympäri Suomen ja ne päättävät liiton suunnasta vuosittaisessa liittokokouksessa. Päivittäisestä työstä vastaavat toimisto ja hallitus.

Haluatko mukaan toimintaan? Lue lisää toiminnastamme täällä tai liity jäseneksi! Tapahtumiin ovat tervetulleita muutkin kuin jäsenet.

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto perustettiin vuonna 2003. Sen edeltäjiä olivat v. 1999 perustettu Vihreät nuoret ja opiskelijat ja v. 1993 perustettu Vihreät nuoret.