Hae Vihreiden nuorten perustulotyöryhmään!

haetyoryhmiin_IG_1

Ärsyttääkö hallituksen aktiivimalli? Haluatko olla edistämässä tulevaisuuden inhimillistä ja mahdollistavaa, perustuloon pohjautuvaa sosiaaliturvaa?

Perustuloasiantuntijatyöryhmään haetaan jäseniä ja varapuheenjohtaja.

Vuoden 2018 toimintasuunnitelmaan on kirjattu erityinen perustuloasiantuntijatyöryhmä, jonka tarkoitus on syventyä perustuloon ja sosiaaliturvaan ja päivittää Vihreiden nuorten visiota sekä tuottaa materiaalia tulevia vaaleja ajatellen ja nostaa perustulo takaisin keskusteluun. Toivottavaa on, että työryhmän jäsenillä olisi hieman aiempaa perehtyneisyyttä esimerkiksi perustuloon, muuhun sosiaaliturvaan tai viestintään. Perustulotyöryhmän työhön on täysin mahdollista osallistua, vaikka olisit jo jonkin toisen työryhmän jäsen. Älä epäröi kysyä ja ottaa yhteyttä työryhmän puheenjohtajaan Lukakseen (lukas.korpelainen@vihreatnuoret.fi).

Varaa kalenteristasi valmiiksi lauantai 10.2., jolloin järjestämme kaikille työryhmien jäsenille tarkoitetun koulutuspäivän Helsingissä.

Haku on auki torstaihin 25.1. saakka ja työryhmä tullaan valitsemaan hallituksen kokouksessa lauantaina 27.1.

23.1. klo 16.30-19 järjestettävä Työeläkevakuuttajat Telan tilaisuus voi olla hyödyllinen työryhmään hakeville, sillä tilaisuudessa käsitellään myös Vihreiden nuorten eläkekantoja.

Tule mukaan tekemään visiota tulevaisuuden Suomen sosiaaliturvasta ja täytä hakemus täällä: goo.gl/forms/jtmbF21B9qKksXRo1

Kommentit

kommenttia