Turun vihreät nuoret hakee toiminnanjohtajaa

haetoihin_IGTurun vihreät nuoret  hakee osa-aikaista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toiminnanjohtajan tehtävänä on yhdessä Turun vihreiden nuorten hallituksen kanssa ylläpitää yhdistyksen toimintaa sekä tukea hallituksen työskentelyä. Toiminnanjohtajan työaika on 16 tuntia kuukaudessa.

Toiminnanjohtajan toimenkuvaan kuuluu:

  • kokousten sihteeröinti
  • taloudenhoito
  • jäsenrekisterin ylläpito ja tervetuloviesti uusille jäsenille
  • auttaminen viestinnässä ja tapahtumien järjestämisessä
  • kampanjatyön tukeminen
  • muut erikseen sovittavat tehtävät

Työntekijä hoitaa työtehtäviään yhdessä hallituksen kanssa. Työntekijä keskittyy pääsääntöisesti järjestön hallintoon sekä talouteen ja hallitus politiikan linjaamiseen sekä tapahtumien järjestämiseen. Työntekijä voi kuitenkin myös auttaa tapahtumien järjestämisessä sekä siihen liittyvässä viestinnässä.

Toiminnanjohtajan työaika on 16 tuntia kuukaudessa. Palkka on 176 euroa kuukaudessa. Työnantajana toimii Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, mutta työn ohjaajana toimii Turun vihreiden nuorten puheenjohtaja.

Toiminnanjohtajalta edellytämme omatoimisuutta, vastuullisuutta, joustavuutta ja järjestelmällisyyttä sekä aiempaa järjestökokemusta. Eduksi katsomme kokemuksen taloudenpidosta ja vaalityöstä sekä vihreän järjestötoiminnan tuntemuksen.

Kokoukset järjestetään pääosin ilta-aikaan. Osa työstä on määrättyä iltatyötä ja osa suoritettavissa vapaavalintaisena aikana työntekijän valinnan mukaan etätyönä tai Turun vihreiden toimistolla.

Hakemukset tulee toimittaa 7.1. klo 23.59 mennessä osoitteeseen hakemukset@vihreatnuoret.fi otsikolla Turun toiminnanjohtaja. Osa hakijoista kutsutaan 18.1. Turussa pidettäviin työhaastatteluihin.

Lisätietoja:

Minerva Juhola
Turun vihreiden nuorten puheenjohtaja
minerva.juhola (a) hotmail.com

Iiris Suomela
Sameli Sivonen
Vihreiden nuorten puheenjohtajat
puheenjohtajat (a) vihreatnuoret.fi

Kommentit

kommenttia

Kategoria(t): Tiedotteet. 19.12.2017