Vihreät nuoret hakee järjestö- ja koulutussuunnittelijaa

haetyoryhmiin_IGVihreät nuoret hakee järjestö- ja koulutussuunnittelija vakituiseen työsuhteeseen.

Järjestö- ja koulutussuunnittelija vastaa Vihreiden nuorten järjestö- ja koulutustoiminnasta. Olet etsimämme henkilö, jos olet innostaja ja suunnittelija, mutta myös konkreettinen tekijä. Pystyt näkemään kokonaiskuvan ja olemaan isoissa tapahtumissa vastuussa kaikesta tiloista puhujiin, kahvilusikoista opasteisiin. Toisaalta osaat myös ottaa muut mukaan tiimiisi ja delegoida tehtäviä reilusti.

Tiedät, että järjestökentällä on ehdottoman tärkeää kuulla jäsenistöä, oppia ja opettaa sekä olla luonteva vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Vahvuuksiasi ovat paineensietokyky sekä kyky improvisoida: työssäsi tulet kohtaamaan viikoittain uusia tilanteita, joten on tärkeää, ettet pelkää tarttua haasteisiin.

Lisäksi järjestö- ja koulutussuunnittelija vastaa liiton sisäisestä viestinnästä, hoitaa jäsenasioita ja muita toimistotehtäviä, huolehtii yhteistyöstä Vihreän sivistysliiton kanssa sekä vastaa henkilöjäsenten toiminnasta.

Järjestö- ja koulutussuunnittelijalta edellytämme organisointitaitoja, joustavuutta, valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, järjestökokemusta ja projektinhallintataitoja. Vihreän politiikan tuntemus, kokemus vihreästä järjestötyöstä sekä koulutussuunnittelusta, kokemus nuorten kanssa työskentelystä tai soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä energisessä ja innostavassa työympäristössä.  Järjestö- ja koulutuskoordinaattorin viikkotyöaika on 35 tuntia ja kuukausipalkka 2160 euroa. Työntekijällä on liukuva työaika. Mahdolliset palvelusvuosilisät määräytyvät Vihreän liiton ja sen jäsenjärjestöjen palveluksesta.

Toimipaikkana on pääasiallisesti Vihreiden nuorten toimisto Helsingissä. Työ edellyttää toisinaan osallistumista iltoihin ja viikonloppuihin sijoittuviin kokouksiin ja tapahtumiin.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan viimeistään sunnuntaina 7.1. klo 23.59 osoitteeseen hakemukset(a)vihreatnuoret.fi otsikolla Järjestö- ja koulutussuunnittelija. Haastattelut pidetään viikolla 4. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun lopussa.

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista:

Vihreiden nuorten puheenjohtajat
puheenjohtajat@vihreatnuoret.fi

TAI

Iiris Suomela 15.-26.12.
044 349 2228

Sameli Sivonen 27.12.-7.1.
050 406 6855

Kommentit

kommenttia

Kategoria(t): Tiedotteet. 14.12.2017