Uusi Vihreät nuoret – rohkeutta muuttaa maailmaa!

Somepuffi vihreät nuoret

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO uudistuu. Liitosta siirrytään käyttämään nimeä Vihreät nuoret ja samalla uudistuu koko visuaalinen ilme. Uusi slogan on Vihreät nuoret – rohkeutta muuttaa maailmaa.

– Ilmeen uudistaminen on erinomainen startti kohti kuntavaaleja. Vihreiden nuorten teemat saavat tuekseen raikkaat kuvat ja sävyt, kertovat Vihreiden nuorten puheenjohtajat Jaakko Mustakallio ja Iiris Suomela.

Liiton uusi slogan Rohkeutta muuttaa maailmaa summaa erinomaisesti syitä miksi Vihreät nuoret ovat olemassa. Siksi Vihreitä nuoria ehdokkaita kannattaa myös äänestää kuntavaaleissa ympäri Suomen, puheenjohtajat summaavat.

Kutsumanimi ViNO:sta siirrytään pois, mutta toiminnan keskiössä säilyy edelleen nuoret sekä opiskelijat.

Katso Vihreiden nuorten uusi logo ja ilme liiton Facebook-sivuilta täältä. Lue Vihreiden nuorten kuntavaaliohjelma täällä.

Lisätietoja:
Puheenjohtajat
Jaakko Mustakallio, 0456520589
Iiris Suomela, 0443492228
puheenjohtajat@vino.fi

Vihreillä nuorilla on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa

Kategoria(t): Tiedotteet. 18.2.2017